46273eb90b2d6624d9ea5d7b3bec67a6

دکتر مسعود میرزائی شهرابی، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی، دکتر سیدهاشم میری حکیم‌آباد را به عنوان «رئیس دانشکده علوم» منصوب کرد.

متن انتصاب دکتر میری حکیم‌آباد به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سیدهاشم میری حکیم‌آباد
عضو محترم هیأت علمی دانشکده علوم

با سلام و احترام؛
دانشگاه فردوسی مشهد که مفتخر است در سایه‌سار عالم آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) ریشه دوانده و قد کشیده است، بیش از هفتاد سال مهد مجاهدت علمی و سکوی پیشرفت دانش و فناوری بوده و با همت دانشمندان و نخبگان پرتوان در آستانه تحولی مهم است تا در دوره گام دوم انقلاب، الگوی دانشگاه تمدن‌ساز اسلامی-ایرانی باشد.
بر این اساس و نظر به تعهد، تجربه، توانمندی و سوابق ارزشمند علمی و اجرایی جنابعالی، بعنوان «رئیس دانشکده علوم» منصوب می‌شوید. انتظار می‎رود در راستای تحقق سند دانشگاه اسلامی و‌ با همکاری پیوسته با سایر واحدهای دانشگاه ماموریت‎های این حوزه را محقق سازید که مهم‌ترین آنها بدین شرح است:

۱. اهتمام ویژه برای استفاده از ظرفیت منحصربفرد دانشکده علوم جهت توسعه مطالعات و پژوهش‌های بین‌رشته‌ای از طریق همکاری‌های علمی بین گروه‌های آموزشی و ناظر به مسائل پیچیده دنیای امروز
۲. توسعه و ترویج فرهنگ پژوهشی مبتنی بر نوآوری و الهام گرفتن از طبیعت
۳. بازنگری و روزآمد کردن برنامه درسی رشته‌های مختلف در گروه‌های آموزشی با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه و با رویکرد افزایش اشتغال‌پذیری دانشجویان پس از تحصیل
۴. توسعه یادگیری‌های پروژه-محور برای دانشجویان از طریق مواجه ایشان با چالش‌های مسائل واقعی
۵. تقویت ارتباط با صنعت و مشاغل بیرون از دانشگاه، با تأکید بر هم‌راستایی تحقیقات و برنامه درسی رشته‌های مختلف دانشکده با نیازهای صنعت و جامعه
۶. توسعه فعالیت های فرهنگی، اجتماعی، و دانشجویی با تکیه بر ترویج و تعمیق ارزش‌های دینی، اخلاقی، و انقلابی
۷. ایفای نقش فعال در جذب استادان نخبه و پرتوان علمی و تکمیل ظرفیت‌های موجود در گروه‌های آموزشی
۸.  توسعه مشارکت دانشجویان و اعضای محترم هیأت علمی در راهبری و مدیریت دانشکده

امید است دانشکده علوم با به کار گرفتن تمام توان و ظرفیت، در جهت اهداف مشخص شده حرکت کند. از درگاه خداوند متعال، توفیق شما و کلیه همکاران محترم را در انجام امور محوله خواستارم.