آیین اختتامیه جشنواره آموزش دانشکده علوم برگزار شد

103آیین اختتامیه جشنواره آموزش و گرامیداشت مقام معلم در دانشکده علوم برگزار شد

ه گزارش «وبگاه علوم»، این مراسم ساعت 12 روز سه شنبه 14 اردیبهشت با حضور دکتر هاشمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، حجت الاسلام صالحی رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر مقیمی رئیس دانشکده، دکتر اجتهادی و دکتر عشقی معاونان آموزشی  و پژوهشی دانشکده، مدیران گروه های آموزشی  و اعضای هیأت علمی دانشکده در سالن همایش های شادروان دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم برگزار شد.

در ابتدای ابن نشست، دکتر مقمی ضمن خوشامد گویی به اعضای هیأت علمی و تبریک روز معلم، از اعضای هیأت علمی  و دانشجویان  حاضر در جلسه  قدردانی کرد. سپس دکتر اجتهادی توضیحاتی در مورد جشنواره آموزش ارائه کرد.

در ادامه از اعضای هیات علمی و کارشناسان آموزشی بازنشسته به شرح ذیل تقدیر به عمل آمد:

- دکتر مهدی خواجوی (گروه فیزیک)

- دکتر جمشید درویش(گروه زیست شناسی)

- دکتر غلامحسین رونقی(گروه شیمی)

- دکتر محسن سربیشه ای(گروه فیزیک)

- دکتر ناصرشاه طهماسبی(گروه فیزیک)

- دکتر مهردادلاهوتی(گروه زیست شناسی)

- دکتر محمود ذکایی(گروه زیست شناسی)

- دکتر سیدجواد قرشی الحسینی(گروه زیست شناسی)

- دکتر علیرضا مختاری(گروه فیزیک)

- دکتر ناصر مهدوی شهری(گروه زیست شناسی)

- بهمن دولت آبادی(گروه فیزیک)

در ادامه لوح تقدیری از طرف دکتر هاشمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به خانم زهرا لاری مسول آموزش دانشکده اهدا شد. در پایان حضار از سخنرانی حجت الاسلام صالحی رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بهرمند شدند.