اولين دانشجوي دكتري تخصصي اكولوژي گياهي (بوم شناسي گياهي) كشور، در گروه زيست شناسي با اخذ درجه عالي از رساله خود دفاع كرد.

116به گزارش «وبگاه علوم»، جلسه دفاع از رساله دکتری خانم مهری دیناروند، ورودی مهرماه 1391، در روز دوشنبه 31 خردادماه 1395 با حضور استادان راهنما، آقایان دکتر حمید اجتهادی استاد و دکتر محمد فرزام (جنگجو) دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد و مشاوره آقای دکتر سید بهرام اندرزیان استادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان-اهواز، و در حضور هیئت داوران، آقایان دکتر عادل سپهری استاد دانشگاه گرگان، دکتر جمیل واعظی استادیار و دکتر امید میرشمسی دانشیار و با حضور نماینده تحصیلات تکمیلی، خانم دکتر پروانه ابریشم چی دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این جلسه خانم مهری دیناروند رساله دکتری خود با عنوان "بررسی اثر عوامل محیطی بر تنوع زیستی، و مدل¬سازی تاثیر تغییر اقلیم بر برخی گونه¬های گیاهی در منطقه حفاظت شده شیمبار، استان خوزستان" را ارائه کرد و با رتبه عالی از آن دفاع نمود.

چاپ 3 مقاله علمی پژوهشی و ISI بخشی از دستاوردهای این رساله است که تاکنون از آن استخراج گردیده است. بر این اساس، نامبرده موفق به اخد درجه دکتری آموزشی و پژوهشی در زیست شناسی- اکولوژی گیاهی (بوم شناسی گیاهی) گردید.

دیدگاه‌ها

+1 #2 علی روشنی 1395-05-16 14:10
سلام
درود بر این تلاش و کوشش ...
به امید کاربردی شدن این تلاش ها و نتایج بدست آمده در عرصه ی بوم شناسی کشور و حفاظت از گونه ها .
نقل قول کردن
+1 #1 امین چناری 1395-04-05 23:41