چهارشنبه, 01 شهریور 1396

دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد

بازدید شورای دانشکده علوم از باشگاه مفاخر و پیشکسوتان دانشگاه

جناب آقای دکتر مقیمی، ریاست دانشکده علوم و خانم دکتر گوهرشادی، عضو شورای مرکزی آثار مفاخر و اسناد دانشگاه به همراه اعضای شورای دانشکده علوم روز شنبه، 21 مرداد از باشگاه مفاخر و پیشکسوتان بازدید کردند.
در این نشست دکتر ساکت، رئیس مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه با ارائه گزارشی از فعالیت های مرکز در دوره جدید فعالیت آن از همکاری دانشکده علوم در اهدای اشياء قديمي آن دانشکده قدردانی کرد.
نامگذاری کلاس ها و راهروهای دانشکده علوم به نام بزرگان دانشکده، دعوت از استادان بازنشسته در باشگاه،  ساخت تندیس دکتر رحیمی زاده به پیشنهاد یکی از دانشجویان ایشان، برگزاری جشن بازنشستگی و تولد برای استادان پیشکسوت از جمله پیشنهادهاي اعضای شورای دانشکده علوم بود.

گفتنی است در پایان این نشست تعدادی از اجسام حجمی دانشکده علوم به مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه اهدا شد و همچنین هماهنگی های لازم برای انتقال دیگر اجسام حجمی این دانشکده به موزه نیز انجام گرفت.