خانم دکتر کیوانفر به عنوان سرپرست دفتر رياست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد منصوب شد

221دكتر محمد كافی، رئيس دانشگاه فردوسی مشهد، در حكمی دكتر نسرين كيوانفر ، کارشناس آموزشی گروه زیست شناسی دانشکده علوم دانشگاه را به عنوان سرپرست دفتر رياست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد منصوب كرد.

در حکم رئیس دانشگاه فردوسی مشهد آمده است :

نظر به مراتب تعهد و تجارب سركار به موجب اين حكم به عنوان سرپرست دفتر رياست و روابط عمومي دانشگاه منصوب مي شويد.

اهتمام ويژه نسبت به انجام وظايف و مأموريت هاي محوله از جمله پاسخگويي به ارباب رجوع، اطلاع رساني و انعكاس سريع و دقيق برنامه هاي دانشگاه، بهبود كيفي برنامه هاي رسانه اي و خبري، رصد و تحليل اخبار رسانه ها، تعامل سازنده با كليه رسانه ها و برنامه ريزي و برگذاري منظم جلسات هيئت رئيسه و شوراي دانشگاه از اهم مسئوليت هاي شما به شمار مي آيد كه اميد است با بهره گيري از تجارب كليه مديران دانشگاه، استادان گرامي و كاركنان محترم مؤفق و مؤيد باشيد.

لازم به ذکر است خانم دكتر نسرين كيوانفر ، کارشناس آموزشی گروه زیست شناسی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد می باشد که تالیف 4 عنوان کتاب ، ارائه و چاپ بیش از 10 عنوان مقاله بین المللی همچنین حضور و ارائه مقاله در بیش از 20 کنفرانس داخلی و خارجی در کارنامه پژوهشی خود دارد.

فعالیت هایی در زمینه ترویج علم، محیط زیست و جلب مشارکت های مردمی برای دانشگاه فردوسی مشهد از سوابق اجرایی دکتر نسرین کیوانفر می باشد.

«وبگاه علوم»  این ابتصاب را به خانم دکتر کیوانفر، خانواده گرامیشان و همچنین گروه زیست شناسی تبریک عرض می نماید.