انتشار مقاله دكتر گروسي استاد گروه فيزيك در مجله Physics Reports

Dr Garousiمقاله  دكتر محمدرضا گروسي استاد گروه فيزيك دانشکده علوم  در مجله بسيار معتبر   Physics Reports  (Q1 با ضریب تاثیر     17.451 ) منتشر شد.

به گزارش «وبگاه علوم»، دکتر گروسی در دوره دکتری بین سال های 1992 تا 1996 در دانشگاه مک گیل کانادا بر روی نظریه کوانتمی گرانش مشغول به کار بوده است. پس ار برگشتن به ایران پژوهش در این زمینه را ادامه داده و تا کنون 75 مقاله در این زمینه نوشته است.

نظریه کوانتمی گرانش یکی از مهمترین اهداف فیزیک نظریست و یکی از راه های مختلفی که برای رسیدن به این هدف مهم وجود دارد، نظریه ابر ریسمان می باشد.

دکتر گروسی همچنین موفق به کسب عنوان «دانشمند برتر»  بر اساس نمایه های بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد، از طرف ریاست جمهوری گردیده و در نهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر کشور مورد قدردانی قرار گرفته است.

لازم به ذکر است در میان مقالات دکتر گروسی، مقالات پر استناد در رشته فیزیک به چشم می خورد. مقاله دکتر گروسی در مجله Physics Reports مروری بر فعالیت های ایشان در این سال ها می باشد.