موزه زمین شناسی

moze zamin2

موزه زمین شناسی دانشگاه فردوسی مشهد در سال 1392 با اختصاص فضاي مناسبي در محل دانشكده علوم و با همكاري كليه اساتيد گروه زمین شناسی مبني بر اختصاص بخشي از پژوهه خود جهت تجهيز موزه جديد آغاز و در پاييز سال 1395 خاتمه يافت.

موزه گروه زمين شـــناســـي داراي مجموعه كاملي از سنگ‌ها و كاني‌هاي منحصر به فرد از سراسر جهان و ايران مي‌باشد. علاوه بر مجموعه كاني‌ها و سنگ‌ها، موزه داراي مجموعه كاملي از فسيل‌ها و آثار فسيلي مربوط به دوران‌ مختلف زمين‌شناسي است. قرارگيري اين مجموعه در كنار تجهيزات آزمايشگاهي قديمي توجه هر بيننده‌اي را به خود جلب مي‌نمايد.

گروه‌هاي مختلف كاني‌ها شامل عناصر، ســولفيدها، ســولفات‌ها، كربنات‌ها، نمك‌ها و سيليكات‌ها و مجموعه سنگ‌هاي آذرين، دگرگون و رسوبي هر يك با تنوع مختلف در كنار فسيل‌هاي موجود مهره‌داران و بي‌مهرگان از بخش‌هاي جالب موزه گروه زمين شـــناســـي مي‌باشند.