با عرض سلام و احترام به شما پژوهشگر ارجمند،

به اطلاع مي رساند که بدلیل طولاني شدن روند داوري چکيده ها بعلت تعدد چکيده هاي ارسال شده به دبيرخانه همايش بالغ بر هزار و صد مورد، زمان اعلام نتايج بررسي چکيده ها به تاريخ يازدهم خرداد موکول مي گردد. همچنین به دلیل عدم امکان پذيرش بسياري از پيشنهاده ها بدليل محدوديت هاي زماني همايش پيشاپيش عذرخواهي ما را پذیرا باشید.

به اطلاع مي رساند که ثبت نام برای شرکت در همایش برای ارائه شفاهی مقاله و یا پوستر، پس از دریافت نامه پذیرش از طریق رایانامه، آغاز خواهد شد. ثبت نام برای شرکت آزاد بدون ارائه شفاهی مقاله و یا پوستر، و دریافت بسته همایش، پذیرایی و گواهی شرکت، در ظرفیت محدود امکان خواهد داشت. توضیحات دقیق ثبت نام برای شرکت همایش در تاریخ يازدهم خرداد بروی درگاه رسمی همایش ارائه خواهد شد.

به اميد ديدار شما در دانشگاه فردوسي مشهد.

دبيرخانه دومين همايش رويکردهاي ميان‌رشته‌اي به آموزش زبان، ادبيات و مطالعات ترجمه

اطلاعات ثبت نام کارگاه های آموزشی: پیوند

اطلاعات میزگرد های تخصصی: پیوند

اطلاعات سخنرانی های اصلی و ویژه: پیوند

Dear International Applicant,

We regret to inform that due to an unanticipated large number of abstracts received (over 1100 abstracts), the review process is taking longer than planned initially and the result notifications will be postponed to the first of June. We apologize for this delay. Please, visit the conference website at http://ltlts2.um.ac.ir/ for updates about the keynote and featured addresses, roundtables, and workshops.

We look forward to meeting you at Ferdowsi University of Mashhad.

LTLTS2-IA Conference Office