نشست صمیمی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه

با رئیس، معاون پژوهش و فناوری و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات

نشستی صمیمی با حضور آقای دکتر بهرامی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، آقای دکتر رهنما (رئیس دانشکده) و آقای دکتر پیش‌قدم (معاون پژوهش و فناوری دانشکده) و جمعی از استادان دانشکده روز یکشنبه به تاریخ 7/4/94 ساعت 10 صبح در تالار رجایی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

در ابتدای این نشست آقای دکتر رهنما در مورد عملکرد و ساختار پژوهشی دانشکده مطالبی را عنوان کردند. سپس آقای دکتر بهرامی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه نکاتی را درباره امور پژوهش و فناوری و اثربخشی آن در سطح دانشکده‌ها و دانشگاه بیان نمودند.

در پایان جلسه تعدادی از استادان دانشکده (خانم دکتر اختیاری، آقای دکتر بهروان، آقای دکتر ساکت، آقای دکتر قربان صباغ، آقای دکتر ایمان پور و ...) سئوالات و ایراداتی درباره حوزه پژوهش و فناوری مطرح کردند که آقای دکتر بهرامی پاسخ‌گوی آن بودند.