دومین کارگاه بین المللی سازی آموزش عالی در ایران IHEI آغاز بکار کرد

دومین کارگاه بین المللی سازی آموزش عالی در ایران IHEI در روز چهارشنبه 30 فروردین ماه 96 در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد آغاز بکار کرد

این کارگاه با عنوان :"استراتژی های بین المللی سازی" با حضور اساتیدی از سراسر کشور و کشورهای  اسپانیا ، اتریش و اسکاتلند برگزار می شود.

دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه های علامه طباطبایی، شیراز، شهید چمران، سیستان و بلوچستان و کردستان بهمراه سه دانشگاه اروپایی طرحی را با حمایت اتحادیه اروپا جهت انتقال تجربیات بین المللی سازی آموزش عالی به مرحله اجرا درآورده اند.

این کارگاه با سخنرانی و خوش آمدگویی دکتر هاشمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد.

استاد دانشگاه GCU از کشور اسکاتلند سخنرانی خود را با عنوان :"استراتژی بین المللی" در صبح و بعد از ظهر ارائه خواهد نمود.

شرکت در جشنواره بین المللی فرهنگی و بازدید از غرفه دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد از دیگر برنامه های روز اول  است.

شایان ذکر است این همایش تا 1 اول اردیبهشت ماه 96 ادامه خواهد داشت.

این خبر تکمیل خواهد شد.