برگزاری مراسم اختتامیه هفته آموزش در دانشکده علوم

مراسم اختتاميه جشنواره آموزش دانشكده علوم در روز چهارشنبه 19 ارديبهشت ماه 1397 با حضور اساتيد و دانشجويان دانشكده علوم در محل سالن دكتر سعادت دانشكده علوم برگزار شد .در اين مراسم كه با خير مقدم و ارائه گزارش دكتر شهرام عباسي معاون آموزشي فرهنگي دانشكده علوم آغاز شد از اساتيد بازنشسته دانشكده علوم كه در سال تحصيلي 96-97 بازنشسته شده بودند، آقایان دكتر سيد رضا موسوي حرمي، دكتر احمد كمپاني، دكتر محمد حسين اشتياق حسيني، دكتر رضا ايزدي نجف آبادي، دكتر محمد هادي هادي زاده يزدي، دكتر محمود چمساز و خانمها دكتر فرشته قاسم زاده و دكتر فاطمه هادوي تجلیل به عمل آمد .

در ادامه از اساتيد مرحوم سال گذشته همچون آقايان دكتر علي سرافراز يزدي، دكتر جمشيد درويش و دكتر مهدي نجفي یاد شد .

در این مراسم از اساتيد نمونه آموزشي چهار گروه آموزشی و کارشناسان نمونه با اهداء لوح تقدیر و هدایای تقدیر شد. دكتر سيد هاشم ميري گروه فيزيك، دكتر علي شيري گروه شيمي، دكتر منصور مشرقي گروه زيست شناسی و دكتر بهنام رحيمي گروه زمين شناسي و خانم دكتر خير آبادي كارشناس آموزشي برگزيده و سركار خانم مژگان شجاعي به عنوان كارشناس آموزش منتخب هدایایی را دریافت کردند و در پايان از كارشناسان آموزش دانشكده نيز تقدير شد .

بازنشسته