انتصاب دکتر محمد ایزدیار به‌عنوان معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد

dr izadyar

دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، در حکمی دکتر محمد ایزدیار دانشیار محترم گروه شیمی را  به سمت  معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد منصوب کرد.

در حکم ریاست دانشگاه آمده است :

با سلام و احترام،

بنا به پیشنهاد رئیس محترم دانشکده علوم، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به سمت معاون آموزشی و فرهنگی این دانشکده منصوب می شوید. همکاری و همگرایی بیشتر بین گروههای آموزشی و اعضای هیأت علمی،  بازنگری و به روز رسانی رشته ها و دروس، روان سازی و پاسخ گویی به مشکلات دانشجویان،  پایبندی به اسناد فرادستی به ویژه سند راهبردی دانشگا ه و قوانین آموزشی و اجرای دقیق آن از جمله انتظاراتی است که امیدوارم در اولویت برنامه کاری خود قرار دهید. توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

محمد کافی