انتخاب دکتر شهرام عباسی عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشکده علوم به عنوان يكي از محققان سرآمد كشور

doctor abbassi

دکتر شهرام عباسی رئیس دانشکده علوم و دانشیار گروه فیزیک دانشگاه فردوسی مشهد،  گرایش نجوم و اختر فیزیک برای سومین بار به عنوان یکی از محققان سرآمد و برتر کشور برگزیده شد.

انتخاب ایشان در راستاي برنامه دستيابي به مرجعيت علمي جهاني از طرف معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري صورت پذيرفته است. اين برنامه با هدف افزايش كيفيت علمي كشور، افزايش تعاملات بين‌المللي با محققان معتبر جهان، استفاده از زيرساخت‌ها و امكانات مراكز معتبر علمي جهان و كمك به توسعه كيفي علم و فناوري كشور تدوين و اجرا خواهد شد. اين برنامه در نظر دارد با شناسايي مستمر افراد توانمند علمي و ارائه حمايت‌هاي ويژه از اين افراد، كشور را به سمت مرجعيت علمي در جهان سوق دهد.

این حمایت‌ها بصورت پرداخت گرنت‌های پژوهشی، گرنت‌های آزمایشگاهی، حمایت از شرکت در کنگره‌های معتبر بین‌المللی، جذب محقق پسادکتری و ... می‌باشد.