افتخارآفرینی دانشجویان زیست شناسی در بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور

مراسم تقدیر از افتخارآفرینان دانشگاه در بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور با حضور دکتر کافی رئیس دانشگاه، دکتر پیش‌قدم معاون آموزشی دانشگاه و مسئولان گروه شناسانی و هدایت استعدادهای برتر (شهاب) دانشگاه فردوسی مشهد روز دوشنبه 97/6/26 در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.  در این مراسم دانشجویان به ارائه نقطه نظرات خود در رابطه با المپیاد علمی دانشجویی پرداخته و دیدگاهها و تجربیات خود را بیان نمودند.

گروه زیست شناسی دانشکده علوم با قبولی همه افراد راه یافته به مرحله نهایی از جمله گروههای قابل تقدیر دانشگاه لقب گرفت و دانشجویان زیست شناسی با کسب یک مدال برنز (الهام عطار حاجی سفیدسنگی) و 4 رتبه برتر (مریم محتشمی، فاطمه شیردل، دانیال زیم و سارا چیت گران) افتخارآفرینی کردند.

در پایان از افتخارآفرینان با اهدای لوح تقدیر و جوایز نقدی (کارت هدیه) قدردانی گردید.

zist1

zist2