انتخاب مقاله دانشجوی دکتری فیزیک دانشکده علوم به عنوان یکی از چهار پوستر برتر ششمین کنفرانس بین‌المللی اطلاعات کوانتومی ایران

مقاله خانم فرشته شاه‎بیگی دانشجوی دکتری فیزیک دانشگاه فردوسی مشهد یکی از چهار پوستر برتر ششمین کنفرانس بین‌المللی اطلاعات کوانتومی ایران شد.

کنفرانس بین‌المللی اطلاعات کوانتومی ایران (IICQI) هر دو سال یک بار با همکاری دانشگاه صنعتی شریف ایران و دانشگاه کالگری کانادا برگزار می‌گردد. امسال نیز در تاریخ 17 الی 20 شهریور، ششمین دوره این کنفرانس‌ها با حمایت پژوهشگاه فیزیک بنیادی (IPM)، مرکز بین‌المللی فیزیک نظری در ایتالیا (ICTP) وThe European Physical Journal D   The European  برگزار شد. در این کنفرانس بیش از 20 تن از برجسته‌ترین محققین خارجی و تعداد زیادی از محققین و دانشجویان دکتری کشور به معرفی کارهای پژوهشی خود در زمینه اطلاعات کوانتومی پرداختند. در بخش پوستر این کنفرانس، جوایزی برای چهار پوستر برتر که با داوری فیزیکدانان بین‌المللی انتخاب می‌گردید در نظر گرفته بودند که خانم فرشته شاه‌بیگی دانشجوی دکتری فیزیک دانشگاه فردوسی مشهد یکی از برندگان آن بود. از سه برنده دیگر این جوایز، دو دانشجوی دکتری فیزیک از دانشگاه صنعتی شریف و دیگری از دانشگاه کردستان بود. مبلغ جایزه شامل 100 یورو جایزه نقدی EPJD همراه با یک کتاب از انتشارات Springer به ارزش 100 یورو بوده است. اطلاعات بیشتر مربوط به این کنفرانس و جوایز اهدایی در آدرس http://iicqi.sharif.edu گزارش شده است.

poster QW2

IICQI-2018-v5-s