پذیرش مقاله خانم مرضیه عرب فشاپویه دانشجوی دکتری شیمی گرایش شیمی معدنی در مجله Chemical Communications

با کمال مسرت به اطلاع می­رساند مقاله خانم مرضیه عرب ­فشاپویه دانشجوی دکتری شیمی­ معدنی در مجله معتبر Chemical Communications  با IF= 6.290 به چاپ رسیده است. این مقاله حاصل بخشی از کار پژوهشی دوره دکتری ایشان به راهنمایی آقایان دکتر مسعود میرزائی ­شهرابی و دکتر حسین اشتیاق­ حسینی می­باشد. این مقاله به بررسی سنتز سه ترکیب هیبریدی معدنی-آلی در بردارنده­ ی پلی اکسومتالات با ساختار کگین حفره ­دار با استفاده از لیگاند آلی پیریدین-۴،۳-دی­کربوکسیلیک­اسید در مجاورت عنصرهای خاکی کمیاب، می­پردازد. پس از تأیید سنتز و صحت ساختارهای هیبریدی به بررسی کاربرد فتوکاتالیتیکی و الکتروشیمیایی این ترکیب­ها در زمینه­ ی تولید هیدروژن پرداخته ­شده ­است. این بررسی برای نخستین بار در سطح بین­ المللی روی این دسته از ترکیب­ها انجام گرفت و دست­آورد قابل­ قبولی در این زمینه حاصل شد. خاطر نشان می­گردد که این مقاله به عنوان مقاله­ ی داغ در این مجله در ماه آگوست ۲۰۱۸ انتخاب شد که مربوط به انتشارات Royal Society of Chemistry بوده و در رده مجلات Q1 طبقه بندی می گردد.

Chemical Communications