انتخاب خانم دکتر الهه گوهرشادی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشکده علوم به عنوان يكي از محققان سرآمد كشور

dr gohar

خانم دکتر الهه گوهرشادی استاد محترم گروه شیمی دانشگاه فردوسی مشهد، به عنوان یکی از محققان سرآمد و برتر کشور برگزیده شدند.

انتخاب ایشان در راستاي برنامه دستيابي به مرجعيت علمي جهاني از طرف معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري صورت پذيرفته است. اين برنامه با هدف افزايش كيفيت علمي كشور، افزايش تعاملات بين‌المللي با محققان معتبر جهان، استفاده از زيرساخت‌ها و امكانات مراكز معتبر علمي جهان و كمك به توسعه تحقیقات محققان معتبر تدوين و اجرا خواهد شد. اين برنامه در نظر دارد با شناسايي مستمر افراد توانمند علمي و ارائه حمايت‌هاي ويژه از اين افراد، كشور را به سمت مرجعيت علمي در جهان سوق دهد.

این حمایت‌ها بصورت پرداخت گرنت‌های پژوهشی، گرنت‌های آزمایشگاهی، حمایت از شرکت در کنگره‌های معتبر بین‌المللی، جذب محقق پسادکتری و ... می‌باشد.

لازم به ذکر است آقای دکتر عباسی دانشیار گروه فیزیک دانشکده علوم نیز یکی دیگر از محققان برتر و سرآمدان علمی سال 97 می باشند.