مجله كميستريوم انجمن علمي شيمي موفق به کسب رتبه اول کشور در بخش نشریه جشنواره ملی حرکت شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد؛ یازدهمین جشنواره ملی حرکت، با تقدیر از برگزیدگان در بخش‌های انجمن‌های علمی برتر، دانشگاه‌های برتر در حوزه علمکرد انجمن‌های علمی، اتحادیه‌های انجمن‌های علمی و بخش بین الملل، به کار خود پایان داد.

مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی آثار و دستاوردهای علمی دانشجویی (حرکت) با حضور دکتر غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مسئولان دردانشگاه اصفهان برگزار شد.

در این جشنواره، انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب 13 عنوان برتر و شایسته تقدیر شدند.

مجله كميستريوم انجمن علمي شيمي دانشکده علوم به مدير مسئولي آقاي شهريار كرد و سردبيري خانوم سيمين فرهام نیز موفق به کسب رتبه اول کشور در بخش نشریه این جشنواره شد.

لازم به ذکر است مجله کمیستریوم در سال ۱۳۹۵ با هدف ساده سازی مبانی علمی برای عموم مردم آن هم در قالبی جذاب، گیرا و قابل فهم و نیز به منظور تشویق دانش آموختگان رشته های علمی بخصوص رشتهشیمی برای ورود به عرصه روزنامه نگاری علمی و حرفه ای، به همت اعضای انجمن علمی شیمی دانشکده علوم کار خود را آغاز نمود.

nashrieh