برگزاری سخنرانی با موضوع "مکانیک کوانتومی در قرن حاضر" توسط آقای دکتر کریمی پور استاد فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد، سخنرانی علمی با موضوع مکانیک کوانتمی در قرن حاضر (افق های نو در علم و فناوری) با سخنرانی دکتر وحید کریمی پور، استاد فیزیک دانشگاه صنعتی شریف روز دو‌شنبه 13 آبان ماه 1398 در سالن دکتر رحیمی ‏زاده دانشکده علوم دانشگاه برگزار شد.

در این سخنرانی به بررسی کاربرد های فناورانه‏ اطلاعات کوانتمی و کاربرد کوانتم در صنعت و فناوری‏های نوین پرداخته شد.  آقای دکتر کریمی‏ پور اشاره فرمودند: فیزیک کوانتمی در ابتدای قرن بیستم پدید آمد و نه تنها شناخت ما را از دنیای اتم به کلی دگرگون کرد بلکه به فناوری قرن بیستم نیز شکل داد. در قرن حاضر مکانیک کوانتمی به پیداش سطح جدیدی از فناوری خواهد انجامید و توانایی ما برای حل مسائل گوناگونی در حوزه های مختلف علم به طرز خارق العاده ‏ای افزایش خواهد یافت.

در پایان این سخنرانی که با استقبال زیاد علاقمندان روبرو شد اساتید و دانشجویان به ارائه سوالات و تبادل‌نظر در حوزه‌های مرتبط مکانیک کوانتمی پرداختند.

indexindex3

index4