مسابقه موشن گرافي يك دقيقه اي رساله هاي دكتري

e0692964-233c-4e32-ad42-f0e07cf1c0b3

معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه فردوسي مشهد در نظر دارد سومين دوره رقابت "موشن گرافي يك دقيقه اي رساله" را با جوايز ارزنده در ميان دانشجويان مقطع دكتري كه از پيشنهاده رساله خود دفاع كرده اند برگزار كند. اين رقابت، دانشجويان دكتري را در دوره تحقيقاتي به چالش مي كشد تا موضوع و نتيجه تحقيقات خود را در يك دقيقه به صورت ديداري- ‌شنيداري ارائه دهند كه در نتيجه به ديده شدن نوآوري هاي دانشجو در رساله، تسلط بيشتر دانشجو بر موضوع، روشن شدن زواياي خاص تحقيق، دريافت پيشنهادهاي سازنده از ساير رشته ها، نشان دادن تأثيرات و كاربردهاي ممكن رساله، دريافت پيشنهاد كار از جامعه، و … كمك مي كند. ويدئوهاي برنده در سايت دانشگاه در معرض نمايش عموم قرار خواهند گرفت.

موشن گرافي توليد شده بايد به صورت خلاصه و چشمگير و در قالب يك ويدئوي يك دقيقه اي اصيل و منحصر به فرد ارائه شود. روايت آن بايد به زبان فارسي و با بيان ساده براي مخاطب عام (غير متخصص) و ترجيحا به صورت چندرسانه‌اي تهيه شود.

بدين وسيله از كليه همكاران محترم هيأت علمي درخواست مي شود دانشجويان خود را براي شركت در اين رقابت سازنده تشويق نمايند. بديهي است موشن گرافي ارائه شده بايد به نحو مقتضي به تأييد استاد محترم راهنما برسد. مهلت ارسال ويدئو (الزاما در مدت 1 دقيقه و با حجم حداكثر 100 مگابايت) 25 مردادماه ۱۴۰۱ مي باشد. اطلاعات تكميلي در سايت مديريت پژوهشي دانشگاه

به اطلاع مي رسد. دانشجويان عزيز جهت كسب اطلاعات بيشتر با كارشناس مربوط سركار خانم نيك پور، با شمارۀ 38802413 تماس حاصل فرماييد.

معيارهاي ارزيابي موشن گرافي عبارتند از:

- تأثير گذاري (Impact):  35 نمره

• طراحي خلاقانه، ابتكاري و جذاب
  • جلوه هاي بصري قابل توجه و به ياد ماندني
  • ارائه محتواي غني و فاخر
  • استفاده از فناوري هاي به روز و جديد
  • زمان بندي و انتقال متناسب در بازه زماني يك دقيقه

- صدا (Sound): 15 نمره

• استفاده از صدا (Narration) براي انتقال درست اطلاعات
  • بهره گيري از موسيقي / صدا براي تاثيرگذاري بهتر
  • تطابق موسيقي / صدا با تصاوير و سبك ارائه

- محتوا (Content):  35 نمره