کسب عنوان برتر سرآمد علمی ایران توسط دکتر مسعود میرزائی شهرابی

256078

ضمن تبریک و تهنیت به اطلاع یکایک اعضای فرهیخته دانشگاه فردوسی مشهد می‌رساند که تلاش ستودنی و درخشش علمی و ماندگار دکتر مسعود میرزائی شهرابی در مسیر دستیابی به مرجعیت علمی جهانی برای کشور عزیزمان و کسب عنوان برتر سرآمد علمی ایران در سال ۱۴۰۱ برای چهارمین مرتبه‌ی متوالی، شعف و شادمانی ما را دوچندان کرد.

988

این همت بلند و هوشمندانه و امید بخش نشانه‌ای دیگر بر خدمت صادقانه، توانمندی، شایستگی و گام‌های بلند ایشان بر فتح قله‏‌های افتخار و شایستگی دانشمندان جوان، نابغه و نخبه‌ی این مرز و بوم بود.
شایان ذکر است برنامه دستیابی به مرجعیت علمی با تلاش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همراهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تدوین و از ابتدای سال ۱۳۹۴ آغاز به کار کرده است. این برنامه حمایتی از اندیشمندان در نظر دارد با شناسایی مستمر افراد توانمند و دارای بنیه علمی قوی و ارائه حمایت‌های ویژه از این افراد، کشور را به سمت مرجعیت علمی در جهان سوق دهد. در این برنامه سعی شده است با حمایت محققان سرآمد و توانمند برای افزایش تعاملات بین‌المللی با محققان معتبر جهان، استفاده از زیرساخت‌ها و امکانات مراکز معتبر علمی جهان سبب تقویت مراودات علمی و ارائه توانمندی های معتبر علمی کشور شود.

فدراسیون سرآمدان علمی ایران، از سال ۱۳۹۴ با هدف دستیابی کشور به مرجعیت علمی جهانی آغاز به کار کرده است. از جمله مهم ترین اقدامات این فدراسیون، شناسایی و انتخاب محققان معتبر، متعهد و پیشرو تحت عنوان سرآمدان علمی و حمایت از آنها می‌باشد.

256187

این فرآیند سالانه و براساس فعالیت های ۳ سال گذشته (منتهی به دوره ارزیابی) انجام می شود و هر سال صدنفر بعنوان سرآمد علمی، شناسایی و در ۲ گروه الف و ب، متناسب با اعتبار علمی کسب کرده حمایت می شوند.