مجله بین‌المللی جامعه، فرهنگ و زبان موفق به کسب نمایه در پایگاه استنادی Scopus شد.

IJSCL

مجله بین‌المللی جامعه، فرهنگ و زبان با نام  International Journal of Society, Culture, and Languageبه سردبیری دکتر رضا پیش‌قدم، استاد و معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد، موفق به کسب نمایه در پایگاه استنادی بین‌المللی و معتبر Scopus شد.

لازم به توضیح است این نشریه،  مقالات حاصل از دستاوردهای پژوهشی مرتبط با حوزه فرهنگ و زبان، زبان در سطوح محلی و جهانی، دیدگاه‌های جامعه‌شناسی در زبان، زبان و مذاهب، آموزش زبان مادری و زبان دوم و سایر موضوعات مرتبط با زبان، فرهنگ و جامعه را به چاپ می‌رساند.

دانشگاه فردوسی مشهد این موفقیت را به ایشان، دکتر محمدرضا هاشمی مدیرمسئول نشریه همچنین هیئت تحریریه مجله و دانشگاهیان محترم، به‌ویژه اعضای هیئت‌علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی تبریک می‌گوید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت این مجله مراجعه کنید:  http://www.ijscl.net